ŞEHİT DURSUN ACAR ORTAOKULU

Vizyon: Herkesin gelmekten mutlu olduğu, nitelikli bireyler yetiştiren, saygın bir okul olmak.

Misyon: Kendisine ve insanlığa karşı sorumluluklarının yerine getirebilen; çağdaş eğitim anlayışına sahip; anadilini etkili bir şekilde kullanabilen; kişilikli, duyarlı, manevi değerlere sahip; düşünsel ve bedensel emeğe saygılı; eleştirel ve analitik düşünme gücüne sahip; hedefleri olan ve bu doğrultuda çalışacak; kendi toplumsal değerlerinin evrensel değerler içindeki önemini görebilen, bu değerlerin gelişimi için mücadele edebilen; bilimsel ve teknolojik gelişmeleri hayatına yansıtabilen; sağlıklı bir çevre bilincine sahip; dürüst, kendisine güvenen ve hoşgörü sahibi bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Servis Bilgisi: YOK
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %33
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL İLÇE MÜSABAKALARI GÜREŞ KURSLARI
Bilimsel Etkinlikler: BİLİM OLİMPİYATLARI AKIL VE ZEKA OYUNLARI
Proje Çalışmaları: BENDE VARIM PROJESİ İYİLİKTE YARIŞAN SINIFLAR MİSAFİRİM ÖĞRETMENİM TEKNOFEST TEF WE-CYCLE GERİ DÖNÜŞTÜRÜLMÜŞ ÜRÜN PROJESİ KISA FİLM YARIŞMASI
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-Twinning projesi

WEB - https://sehitdursunacar.meb.k12.tr

Adres - Sevgi Mahallesi Nevvar Salih İşgören Caddesi No28 Gaziemir/İZMİR

Yerleşim Yeri - SEVGİ MAH. NEVVAR SALİH İŞGÖREN CAD. NO:28 GAZİEMİR

Adres - Sevgi Mahallesi Nevvar Salih İşgören Caddesi No28 Gaziemir/İZMİR

Ulaşım GAZİEMİR NEVVAR SALİH İŞGÖREN DEVLET HASTENESİNİN 100 m SOLUNDA VETERİNERLİĞİN YANINDA BULUNMAKTADIR.GAZİEMİR DOLMUŞLARININ HEPSİNİ VEYA 90,152,510,828,353 NOLU OTOBÜSLERLE HASTANE DURAĞINDA İNEREK 150 M YÜRÜME MESAFESİYLE OKULA ULAŞABİLİRSİNİZ.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZE 12 KM UZAKLIKTADIR İLÇE MERKEZE 1,9 KM UZAKLIKTADIR